SÅ FUNGERAR DET!

Ni säljer som sagt grattiskort för 1,50 € st och er provision är 80 cent. För ett paket á 15 kort är förtjänsten alltså 8 €. Våra kort har 6 olika motiv, alla jättefina och de passar till nästan alla festtillfällen: födelsedagar, examensfester, mors- och farsdag osv. Kuvert ingår självklart. Se fliken "Våra kort" där finns alla våra kortmodeller. Frakten är gratis om ni beställer minst 500 kort. Ni behöver inte betala korten på förhand utan ni betalar 70 cent per kort till oss då ni sålt korten och behåller er förtjänst!

         Om ni inte lyckas sälja alla kort så får ni returnera osålda kort och dem betalar ni förstås inte för utom eventuell kostnad för returfrakten. Så det är helt riskfritt för er! Korten levereras färdigt vikta och sorterade i paket med 10 kort/10 kuvert färdiga att säljas. De 10 korten är en blandning av våra 6 motiv.     

Ni kan beställa ett gratis presentations-paket med bl.a. provexemplar på våra kort så att ni kan se dem IRL innan ni beställer kort för försäljning. Maila ditt namn och adress, så sänder vi!

           Korten produceras och säljs av Sprinkler Action AB i Jakobstad och de designas och trycks i Finland. Vi samarbetar med Project Liv och av de 70 cent ni betalar till oss per kort går 10 cent till Project Livs arbete för långtidssjuka barn . Ni hjälper både er själva och långstidssjuka barn!

    FÖRTJÄNST:  

om 20 personer säljer 5 paket á 10 kort per person: 1000 kort förtjänst 800 €


om 25 personer säljer 7 paket á 10 kort per person: 1750 kort, förtjänst 1400 € 

Contact Us

8901 Marmora Road, Glasgow

D04 89GR

Quick Links

Copyright © All Rights Reserved